Beau gemist? Louis van Gaal: ‘Onderschat niet dat ik ook duistere periodes had’

Beau gemist? Louis van Gaal: ‘Onderschat niet dat ik ook duistere periodes had’

Hieronder zie je een fragment uit Beau. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Louis van Gaal denkt er niet aan om weer als trainer aan de slag te gaan. Zijn vrouw Truus heef veel voor hem opgeofferd tijdens zijn carrière, en daarom stopt hij met zijn werk voor zijn geliefde. “Dan is het niet meer dan normaal dat ik nu die jaren terug wil geven aan Truus”

Van Gaal ontving altijd negatieve kritiek
Van Gaal kende veel successen, maar maakte ook tegenslagen mee. “Je moet niet onderschatten dat ik ook duistere periodes heb meegemaakt. Dat kan ik redelijk goed managen, maar Truus heeft daar veel meer last van dan ik”, vertelt Van Gaal. “Ieder mens is anders, zit anders in elkaar. Ook bij succesvolle periodes heb ik op de een of andere manier altijd negatieve kritiek ontvangen. Pas als we een beker hadden werd het weer glad gestreken.”

Bekijk het fragment van Beau met Louis van Gaal in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Louis van Gaal: ‘Onderschat niet dat ik ook duistere periodes had’ Hieronder zie je een fragment uit Beau. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Louis van Gaal denkt er niet aan om weer als trainer aan de slag te gaan. Zijn vrouw Truus heef veel voor hem opgeofferd tijdens zijn carrière, en daarom stopt hij met zijn werk voor zijn geliefde. “Dan is het niet meer dan normaal dat ik nu die jaren terug wil geven aan Truus” Van Gaal ontving altijd negatieve kritiekVan Gaal kende veel successen, maar maakte ook tegenslagen mee. “Je moet niet onderschatten dat ik ook duistere periodes heb meegemaakt. Dat kan ik redelijk goed managen, maar Truus heeft daar veel meer last van dan ik”, vertelt Van Gaal. “Ieder mens is anders, zit anders in elkaar. Ook bij succesvolle periodes heb ik op de een of andere manier altijd negatieve kritiek ontvangen. Pas als we een beker hadden werd het weer glad gestreken.” Bekijk het fragment van Beau met Louis van Gaal in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Beau gemist? Jort Kelder in discussie met Jesse Klaver: ''Laten we het weekend afschaffen!'' Bekijk deze video » Beau gemist? Jesse Klaver niet tevreden met regels over het tweede steunpakket Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Louis van Gaal: ‘Onderschat niet dat ik ook duistere periodes had’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Louis van Gaal: ‘Onderschat niet dat ik ook duistere periodes had’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV