Beau gemist? Duncan Laurence treedt op met nieuwe single Someone Else

Beau gemist? Duncan Laurence treedt op met nieuwe single Someone Else

Hieronder zie je een fragment uit Beau. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Duncan Laurence was vrijdag te gast bij Beau en niet alleen om te praten, natuurlijk ook om een optreden te verzorgen. De Songfestival-winnaar kwam langs om zijn nieuwe single ten gehore te brengen, hij zong Someone Else live met Jasper Slijderink op de piano.

Bekijk het fragment van Beau met Duncan Laurence in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Duncan Laurence treedt op met nieuwe single <em>Someone Else</em> Hieronder zie je een fragment uit Beau. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Duncan Laurence was vrijdag te gast bij Beau en niet alleen om te praten, natuurlijk ook om een optreden te verzorgen. De Songfestival-winnaar kwam langs om zijn nieuwe single ten gehore te brengen, hij zong Someone Else live met Jasper Slijderink op de piano. Bekijk het fragment van Beau met Duncan Laurence in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Beau gemist? Jort Kelder in discussie met Jesse Klaver: ''Laten we het weekend afschaffen!'' Bekijk deze video » Beau gemist? Louis van Gaal: ‘Onderschat niet dat ik ook duistere periodes had’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Duncan Laurence treedt op met nieuwe single Someone Else

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Duncan Laurence treedt op met nieuwe single Someone Else of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV