Zien: Anouk krijgt bakken met kritiek na keuze voor Rogier in The Voice Kids

Zien: Anouk krijgt bakken met kritiek na keuze voor Rogier in The Voice Kids

In de aflevering van The Voice Kids van vrijdag 22 mei was de spanning om te snijden: welke kandidaat uit het team van Anouk mocht door naar de finale? Uiteindelijk koos Anouk voor Rogier, en dat werd haar niet in dank afgenomen.

Tekst gaat door onder video.

Hieronder zie je een fragment uit The Voice Kids. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids terugkijken op Gids.tv.

Zien: <em>Anouk</em> krijgt bakken met kritiek na keuze voor Rogier in <em>The Voice Kids</em> In de aflevering van The Voice Kids van vrijdag 22 mei was de spanning om te snijden: welke kandidaat uit het team van Anouk mocht door naar de finale? Uiteindelijk koos Anouk voor Rogier, en dat werd haar niet in dank afgenomen. Tekst gaat door onder video. Hieronder zie je een fragment uit The Voice Kids. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids terugkijken op Gids.tv. Was Romy beter?Volgens veel kijkers van The Voice Kids was Romy namelijk veel beter dan Rogier. De reden waarom Anouk voor Rogier koos werd door verschillende mensen bekritiseerd: de uitgesproken Haagse zangeres was namelijk van mening dat "jongens ook wat vaker een kans mogen krijgen in dit programma". Ook zei ze dat het met Romy sowieso wel goed gaat komen, gezien haar talent. Sommige kijkers waren pislink en lieten dat op social media duidelijk weten. Bekijk het fragment uit The Voice Kids hierboven. Heb je The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Voice Kids: Bekijk optreden Rogier met That's What I Like (The Sing Off) Bekijk deze video » The Voice Kids: Bekijk optreden Romy met My Immortal (The Sing Off) Bekijk deze video »
The Voice :
Zien: Anouk krijgt bakken met kritiek na keuze voor Rogier in The Voice Kids

Was Romy beter?
Volgens veel kijkers van The Voice Kids was Romy namelijk veel beter dan Rogier. De reden waarom Anouk voor Rogier koos werd door verschillende mensen bekritiseerd: de uitgesproken Haagse zangeres was namelijk van mening dat "jongens ook wat vaker een kans mogen krijgen in dit programma". Ook zei ze dat het met Romy sowieso wel goed gaat komen, gezien haar talent. Sommige kijkers waren pislink en lieten dat op social media duidelijk weten.
Bekijk het fragment uit The Voice Kids hierboven. Heb je The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Anouk krijgt bakken met kritiek na keuze voor Rogier in The Voice Kids of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV