Brand Amsterdam: bekijk de heftige vlammenzee die uit zolderkamer komt

Brand Amsterdam: bekijk de heftige vlammenzee die uit zolderkamer komt

Bekijk hier meer heftige beelden van de brand in Amsterdam aan de Jan van Galenstraat.

Een brand die op een zolderkamer in Amsterdam is ontstaan heeft zaterdag voor heel wat schade gezorgd. In de Jan van Galenstraat is een enorme brand uitgebroken, hierbij zouden geen slachtoffers zijn gevallen.

Woningen ontruimd door vlammenzee
Wel zijn de mensen die rond de kamer wonen geëvacueerd. Ook heeft de brand voor enorm veel rook gezorgd, waardoor veel straten zwart zagen. Tot buiten de stad waren de zwarte wolken te zien.

Bekijk beelden van de brand in de Amsterdamse zolderkamer in de video hieronder.

<em>Brand Amsterdam</em>: bekijk de heftige vlammenzee die uit zolderkamer komt Bekijk hier meer heftige beelden van de brand in Amsterdam aan de Jan van Galenstraat. Een brand die op een zolderkamer in Amsterdam is ontstaan heeft zaterdag voor heel wat schade gezorgd. In de Jan van Galenstraat is een enorme brand uitgebroken, hierbij zouden geen slachtoffers zijn gevallen. Woningen ontruimd door vlammenzeeWel zijn de mensen die rond de kamer wonen geëvacueerd. Ook heeft de brand voor enorm veel rook gezorgd, waardoor veel straten zwart zagen. Tot buiten de stad waren de zwarte wolken te zien. Bekijk beelden van de brand in de Amsterdamse zolderkamer in de video hieronder. Grote uitslaande brand in Jan van Galenstraat Amsterdam: bekijk de beelden Bekijk deze video » Brand Amsterdam: Straten zien helemaal zwart van de rook (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Brand Amsterdam: bekijk de heftige vlammenzee die uit zolderkamer komtActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV