Brand Amsterdam: Brandweer massaal uitgerukt, krijgt vuur onder controle

Brand Amsterdam: Brandweer massaal uitgerukt, krijgt vuur onder controle

Bekijk hier meer beelden van de grote brand in Amsterdam.

Amsterdam werd zaterdag opgeschrikt door een heftige brand die op een zolderkamer is uitgebroken. Er zijn geen gewonden gevallen, de brandweer is massaal uitgerukt om het vuur onder controle te krijgen.

Oorzaak brand wordt onderzocht
Het is nog niet bekend hoe de vlammenzee heeft kunnen ontstaan, daar wordt nog onderzoek naar gedaan. De woningen rond de brandende kamer zijn ontruimd. Inmiddels heeft de brandweer laten weten dat ze de brand onder controle hebben. Door de enorme brand was tot in de verte zwarte rook te zien.

Bekijk beelden van de brandweer die massaal was uitgerukt om de brand in Amsterdam te blussen, in de video hieronder.

<em>Brand Amsterdam</em>: Brandweer massaal uitgerukt, krijgt vuur onder controle Bekijk hier meer beelden van de grote brand in Amsterdam. Amsterdam werd zaterdag opgeschrikt door een heftige brand die op een zolderkamer is uitgebroken. Er zijn geen gewonden gevallen, de brandweer is massaal uitgerukt om het vuur onder controle te krijgen. Oorzaak brand wordt onderzochtHet is nog niet bekend hoe de vlammenzee heeft kunnen ontstaan, daar wordt nog onderzoek naar gedaan. De woningen rond de brandende kamer zijn ontruimd. Inmiddels heeft de brandweer laten weten dat ze de brand onder controle hebben. Door de enorme brand was tot in de verte zwarte rook te zien. Bekijk beelden van de brandweer die massaal was uitgerukt om de brand in Amsterdam te blussen, in de video hieronder. Grote uitslaande brand in Jan van Galenstraat Amsterdam: bekijk de beelden Bekijk deze video » Brand Amsterdam: Straten zien helemaal zwart van de rook (video) Bekijk deze video » Brand Amsterdam: bekijk de heftige vlammenzee die uit zolderkamer komt Bekijk deze video »
Nieuws :
Brand Amsterdam: Brandweer massaal uitgerukt, krijgt vuur onder controleActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV