Vanavond in All You Need Is Love: ‘Wat is dit voor geouwehoer?’

Vanavond in All You Need Is Love: ‘Wat is dit voor geouwehoer?’

In All You Need Is Love wordt vanavond weer van alles uit de kast getrokken om mensen weer wat liefde te brengen tijdens de coronacrisis. Een meneer schrikt hier nogal van. “Wat is dit voor geouwehoer?”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van All You Need Is Love in de video hieronder.

All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>All You Need Is Love</em>: ‘Wat is dit voor geouwehoer?’ In All You Need Is Love wordt vanavond weer van alles uit de kast getrokken om mensen weer wat liefde te brengen tijdens de coronacrisis. Een meneer schrikt hier nogal van. “Wat is dit voor geouwehoer?” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van All You Need Is Love in de video hieronder. All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. All You Need Is Love: Overlevenden coronavirus bedanken zorgpersoneel Bekijk deze video » All You Need Is Love: Ome Kees beleeft een geweldige verjaardag Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in All You Need Is Love: ‘Wat is dit voor geouwehoer?’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in All You Need Is Love: ‘Wat is dit voor geouwehoer?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV