Heftige beelden: Wolf valt schapen aan van boer in Vlijmen, drie schapen gedood

Heftige beelden: Wolf valt schapen aan van boer in Vlijmen, drie schapen gedood

Er zijn unieke beelden opgedoken van een wolf in Vlijmen. Een beveiligingscamera heeft vastgelegd hoe het beest het op een aantal schapen heeft gemunt.

Wolf heeft al tientallen schapen gedood
In de video is te zien dat de wolf de schapen van een hobbyboer in Vlijmen aanvalt. Dit gebeurde vrijdagnacht. De gemeente Heusden heeft al enige tijd last van de wolf die de schapen de stuipen op het lijf jaagt en doodt. Deze keer heeft de wolf twee schapen doodgebeten, een is verdronken. In de afgelopen week heeft de wolf al tientallen schapen gedood.

Bekijk hieronder de beelden van Brabants Dagblad van de beveiligingscamera in Vlijmen die filmde hoe de wolf de schapen aanvalt.

Heftige beelden: Wolf valt schapen aan van boer in Vlijmen, drie schapen gedood Er zijn unieke beelden opgedoken van een wolf in Vlijmen. Een beveiligingscamera heeft vastgelegd hoe het beest het op een aantal schapen heeft gemunt. Wolf heeft al tientallen schapen gedoodIn de video is te zien dat de wolf de schapen van een hobbyboer in Vlijmen aanvalt. Dit gebeurde vrijdagnacht. De gemeente Heusden heeft al enige tijd last van de wolf die de schapen de stuipen op het lijf jaagt en doodt. Deze keer heeft de wolf twee schapen doodgebeten, een is verdronken. In de afgelopen week heeft de wolf al tientallen schapen gedood. Bekijk hieronder de beelden van Brabants Dagblad van de beveiligingscamera in Vlijmen die filmde hoe de wolf de schapen aanvalt. Video: Nederlandse wolf leidt tot zorgen in Betuwe Bekijk deze video » Hart van Nederland: schapenboer Jos Verhulst steekt furieuze tirade af over wolf Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: Wolf valt schapen aan van boer in Vlijmen, drie schapen gedood

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: Wolf valt schapen aan van boer in Vlijmen, drie schapen gedood of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV