Verwarde man Halsteren dood na schoten politie: buren vertellen hun verhaal (video)

Verwarde man Halsteren dood na schoten politie: buren vertellen hun verhaal (video)

In Halsteren is een verwarde man om het leven gekomen nadat de politie heeft geschoten. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. De man was volgens Omroep Brabant zichzelf aan het verwonden met een mes, maar de politie kon hem niet rustig krijgen en het escaleerde. Daarop heeft de politie schoten gelost en is de man overleden.

'Hele lieve mensen'
In een video van Hart Van Nederland vertellen buren hun verhaal. “Hele lieve mensen, er gebeurt nooit wat.” Een van de buren heeft gehoord dat het te veel werd voor de man in kwestie, dat hij zichzelf iets wilde aandoen nadat zijn vriendin hun relatie had verbroken.

Bekijk hieronder de video van Hart Van Nederland met het verhaal van de buren over de omgekomen verwarde man. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Verwarde man Halsteren <em>dood na schoten politie</em>: buren vertellen hun verhaal (video) In Halsteren is een verwarde man om het leven gekomen nadat de politie heeft geschoten. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. De man was volgens Omroep Brabant zichzelf aan het verwonden met een mes, maar de politie kon hem niet rustig krijgen en het escaleerde. Daarop heeft de politie schoten gelost en is de man overleden. 'Hele lieve mensen'In een video van Hart Van Nederland vertellen buren hun verhaal. “Hele lieve mensen, er gebeurt nooit wat.” Een van de buren heeft gehoord dat het te veel werd voor de man in kwestie, dat hij zichzelf iets wilde aandoen nadat zijn vriendin hun relatie had verbroken. Bekijk hieronder de video van Hart Van Nederland met het verhaal van de buren over de omgekomen verwarde man. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien: Bekende Nederlanders rouwen om overleden schilder Emile van Dalen Bekijk deze video » Machinist overleden door botsing met tractor in Hooghalen Bekijk deze video »
Nieuws :
Verwarde man Halsteren dood na schoten politie: buren vertellen hun verhaal (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verwarde man Halsteren dood na schoten politie: buren vertellen hun verhaal (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier