Hilarische beelden: aankondiging dronken luisteraar op 3FM gaat precies goed

Hilarische beelden: aankondiging dronken luisteraar op 3FM gaat precies goed

Radio-dj's worden nog weleens bekritiseerd omdat ze stelselmatig de hele intro van een liedje volpraten, maar het is toch ook een kunst om dat altijd precies goed te doen. Op 3FM bleek een dronken luisteraar dat trucje echter ook al in de vingers te hebben.

Rob Janssen
In de radioshow van Rob Janssen komt er een dronken luisteraar aan de telefoon, die het nummer 'Elle voulait qu'on l'appelle Venise' wil aanvragen. Wanneer je niet onder invloed bent is dat al een hele mond vol, laat staan met de nodige drankjes op. Toch slaagt de man er in om de aankondiging precies goed te doen. De dj's zijn door het dolle.

Bekijk de beelden van 3FM hieronder.

Hilarische beelden: aankondiging <em>dronken luisteraar</em> op 3FM gaat precies goed Radio-dj's worden nog weleens bekritiseerd omdat ze stelselmatig de hele intro van een liedje volpraten, maar het is toch ook een kunst om dat altijd precies goed te doen. Op 3FM bleek een dronken luisteraar dat trucje echter ook al in de vingers te hebben. Rob JanssenIn de radioshow van Rob Janssen komt er een dronken luisteraar aan de telefoon, die het nummer 'Elle voulait qu'on l'appelle Venise' wil aanvragen. Wanneer je niet onder invloed bent is dat al een hele mond vol, laat staan met de nodige drankjes op. Toch slaagt de man er in om de aankondiging precies goed te doen. De dj's zijn door het dolle. Bekijk de beelden van 3FM hieronder. Bekijk ook Gerard Ekdom in de maling genomen door collega bij nominatie Gouden RadioRing Bekijk deze video » De Gouden RadioRing: De 10 grappigste radiofragmenten van 2019 Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarische beelden: aankondiging dronken luisteraar op 3FM gaat precies goed

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: aankondiging dronken luisteraar op 3FM gaat precies goed of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV