Zien: zoontje Lil' Kleine gefascineerd tijdens rit door wasstraat

Zien: zoontje Lil' Kleine gefascineerd tijdens rit door wasstraat

Zien: zoontje <em>Lil' Kleine</em> gefascineerd tijdens rit door wasstraat Een ritje door de wasstraat is voor veel kinderen een heel avontuur. Wie is er vroeger niet met zijn of haar vader meegeweest om zich te vergapen aan de enorme borstels die de auto's schoonmaken? Ook Lio, het jonge zoontje van Lil' Kleine, vergaapt zich aan de fascinerende mechanismen in de wasstraat. Bekijk de beelden van Lil' Kleine hierboven. Bekijk ook Beau gemist? Lil’ Kleine laat zijn gigantische gouden plaat zien Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens schudt hand Lil’ Kleine: ‘Hand moet eraf gehakt!’ (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: zoontje Lil' Kleine gefascineerd tijdens rit door wasstraat

Een ritje door de wasstraat is voor veel kinderen een heel avontuur. Wie is er vroeger niet met zijn of haar vader meegeweest om zich te vergapen aan de enorme borstels die de auto's schoonmaken? Ook Lio, het jonge zoontje van Lil' Kleine, vergaapt zich aan de fascinerende mechanismen in de wasstraat.

Bekijk de beelden van Lil' Kleine hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: zoontje Lil' Kleine gefascineerd tijdens rit door wasstraat of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV