Zien: bever zwemt in Delfshavense Schie in Rotterdam

Zien: bever zwemt in Delfshavense Schie in Rotterdam

Zien: <em>bever</em> zwemt in Delfshavense Schie in Rotterdam Enkele weken geleden zwom er al een dolfijn door de Amsterdamse grachten, en nu heeft Rotterdam ook een bijzondere dierlijke bezoeker. In de wateren van de Delfshavense Schie is namelijk een bever gesignaleerd. Dat is bijzonder, want een bever laat zich normaal gesproken niet zien in kanalen en grachten van een grote stad. Bekijk de beelden van de bever hierboven. Bekijk ook Zien: Dolfijn uit Amsterdam wordt terug naar zee gelokt Bekijk deze video » Dolfijn Zafar die in Amsterdam zwom, dood gevonden in Wijk aan Zee Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: bever zwemt in Delfshavense Schie in Rotterdam

Enkele weken geleden zwom er al een dolfijn door de Amsterdamse grachten, en nu heeft Rotterdam ook een bijzondere dierlijke bezoeker. In de wateren van de Delfshavense Schie is namelijk een bever gesignaleerd. Dat is bijzonder, want een bever laat zich normaal gesproken niet zien in kanalen en grachten van een grote stad.

Bekijk de beelden van de bever hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: bever zwemt in Delfshavense Schie in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV