Schattige beelden: deze baby-otter werd gevonden in Almere

Schattige beelden: deze baby-otter werd gevonden in Almere

Schattige beelden: deze <em>baby-otter</em> werd gevonden in Almere In Almere keek een bewoner vreemd op toen hij een jonge baby-otter moederziel alleen zag rondzwemmen in het water. De bewoner schakelde de Dierenambulance in, maar die wisten ook niet wat ze met het beestje aanmoesten. Uiteindelijk werd de otter naar Life & Nature Centrum De Rietnymf gebracht; zij hebben een speciale otteropvang. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Brandweer redt onderkoelde ree gered uit water in centrum van Den Bosch Bekijk deze video » Vogels besmeurd met frituurvet in Aalsmeer: 'Te triest voor woorden' Bekijk deze video »
Nieuws :
Schattige beelden: deze baby-otter werd gevonden in Almere

In Almere keek een bewoner vreemd op toen hij een jonge baby-otter moederziel alleen zag rondzwemmen in het water. De bewoner schakelde de Dierenambulance in, maar die wisten ook niet wat ze met het beestje aanmoesten. Uiteindelijk werd de otter naar Life & Nature Centrum De Rietnymf gebracht; zij hebben een speciale otteropvang.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schattige beelden: deze baby-otter werd gevonden in Almere of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV