Brand Amsterdam: tweede brand op één dag aan de Ruyschstraat (video)

Brand Amsterdam: tweede brand op één dag aan de Ruyschstraat (video)

Voor de tweede keer vandaag wordt Amsterdam opgeschrikt door een grote brand. Vanmorgen woedde er al een grote brand in de Jan van Galenstraat en dit keer lijkt er opnieuw een woning in brand te staan, maar aan de Ruyschstraat.

Bekijk hier meer beelden van de grote brand aan de Ruyschstraat in Amsterdam.

Brandweer massaal uitgerukt
De brandweer is inmiddels massaal uitgerukt, zoals te zien is op een video vanuit Amsterdam. De brand aan de Jan van Galenstraat is inmiddels onder controle, maar deze tweede brand veroorzaakt opnieuw enorme rookwolken boven de hoofdstad. Dat is te zien op beelden op social media.

Bekijk hieronder beelden van de brand aan de Ruyschstraat.

<em>Brand Amsterdam</em>: tweede brand op één dag aan de Ruyschstraat (video) Voor de tweede keer vandaag wordt Amsterdam opgeschrikt door een grote brand. Vanmorgen woedde er al een grote brand in de Jan van Galenstraat en dit keer lijkt er opnieuw een woning in brand te staan, maar aan de Ruyschstraat. Bekijk hier meer beelden van de grote brand aan de Ruyschstraat in Amsterdam. Brandweer massaal uitgeruktDe brandweer is inmiddels massaal uitgerukt, zoals te zien is op een video vanuit Amsterdam. De brand aan de Jan van Galenstraat is inmiddels onder controle, maar deze tweede brand veroorzaakt opnieuw enorme rookwolken boven de hoofdstad. Dat is te zien op beelden op social media. Bekijk hieronder beelden van de brand aan de Ruyschstraat. Bekijk ook Brand Amsterdam: bekijk de heftige vlammenzee die uit zolderkamer komt Bekijk deze video » Brand Amsterdam: Brandweer massaal uitgerukt, krijgt vuur onder controle Bekijk deze video »
Nieuws :
Brand Amsterdam: tweede brand op één dag aan de Ruyschstraat (video)


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier