NOS Stories: 500 leerlingen van basisscholen nog altijd vermist

NOS Stories: 500 leerlingen van basisscholen nog altijd vermist

Vlak nadat de scholen hun deuren sloten als gevolg van de coronacrisis werd al duidelijk dat veel leerlingen onbereikbaar werden voor hun docenten. Daar is geen verandering in gekomen nu de scholen weer open zijn: nog altijd zijn er vijfhonderd leerlingen vermist, en men heeft geen idee waar ze zijn. Er wordt alles op alles gezet om de kinderen te traceren.

Bekijk de video van NOS Stories over de vermiste kinderen hieronder.

<em>NOS Stories</em>: 500 leerlingen van basisscholen nog altijd vermist Vlak nadat de scholen hun deuren sloten als gevolg van de coronacrisis werd al duidelijk dat veel leerlingen onbereikbaar werden voor hun docenten. Daar is geen verandering in gekomen nu de scholen weer open zijn: nog altijd zijn er vijfhonderd leerlingen vermist, en men heeft geen idee waar ze zijn. Er wordt alles op alles gezet om de kinderen te traceren. Bekijk de video van NOS Stories over de vermiste kinderen hieronder. Bekijk ook Arie Slob: "Heropening scholen beter verlopen dan van tevoren gedacht" Bekijk deze video » Video: Dit is hoe de middelbare scholen er binnenkort uit komen te zien Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: 500 leerlingen van basisscholen nog altijd vermist

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: 500 leerlingen van basisscholen nog altijd vermist of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV