Video: zwarte doos van neergestorte vliegtuig Pakistan gevonden

Video: zwarte doos van neergestorte vliegtuig Pakistan gevonden

Op 22 mei is een Airbus A320 van Pakistan International Airlines (PIA) neergestort op een woonwijk. Het ongeluk vond vlak voor de landing in Karachi plaats. De oorzaak is nog onbekend, maar een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij meldde dat de zwarte dozen zijn gevonden. Onderzoekers proberen op dit moment de oorzaak van de crash te achterhalen.

Video: zwarte doos van neergestorte vliegtuig Pakistan gevonden Op 22 mei is een Airbus A320 van Pakistan International Airlines (PIA) neergestort op een woonwijk. Het ongeluk vond vlak voor de landing in Karachi plaats. De oorzaak is nog onbekend, maar een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij meldde dat de zwarte dozen zijn gevonden. Onderzoekers proberen op dit moment de oorzaak van de crash te achterhalen. Bekijk in de video van het Algemeen Dagblad hierboven beelden van hoe het vliegtuig neerstortte. Vliegtuig neergestort in Pakistan: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Overlevende vliegramp Pakistan vertelt schokkend verhaal: "Iedereen schreeuwde" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: zwarte doos van neergestorte vliegtuig Pakistan gevonden

Bekijk in de video van het Algemeen Dagblad hierboven beelden van hoe het vliegtuig neerstortte.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: zwarte doos van neergestorte vliegtuig Pakistan gevonden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV