Zien: het Twitteraccount van Estavana Polman is gehackt

Zien: het Twitteraccount van Estavana Polman is gehackt

Het Twitteraccount van Estavana Polman is gisteravond gehackt. Op het profiel van de handbalster is een foto van een onbekende man te zien en er werden veel berichten geplaatst in Arabisch schrift.

Dit soort berichten waren te zien op het account

Verbaasde reacties
De hacker deelt niet alleen een enorme hoeveelheid tekstberichten op het account, maar heeft ook zijn naam veranderd en de vlag van Koeweit op het account geplaatst. Hoewel de handbalster niet meer actief is op Twitter, wil ze haar volgers toch laten weten dat ze druk bezig is om een oplossing te vinden. Bekijk haar reactie in de video van Shownieuws hieronder.

Zien: het Twitteraccount van <em>Estavana Polman</em> is gehackt Het Twitteraccount van Estavana Polman is gisteravond gehackt. Op het profiel van de handbalster is een foto van een onbekende man te zien en er werden veel berichten geplaatst in Arabisch schrift. Dit soort berichten waren te zien op het account Verbaasde reactiesDe hacker deelt niet alleen een enorme hoeveelheid tekstberichten op het account, maar heeft ook zijn naam veranderd en de vlag van Koeweit op het account geplaatst. Hoewel de handbalster niet meer actief is op Twitter, wil ze haar volgers toch laten weten dat ze druk bezig is om een oplossing te vinden. Bekijk haar reactie in de video van Shownieuws hieronder. Schattige beelden: dochter van Rafael van der Vaart en Estavana Polman weer herenigd met broer Bekijk deze video » Politie op de stoep bij Fred van Leer na zelfmoordbericht Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: het Twitteraccount van Estavana Polman is gehackt

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: het Twitteraccount van Estavana Polman is gehackt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV