Tweede golf van rellen op komst in Hongkong (video)

Tweede golf van rellen op komst in Hongkong (video)

In Hongkong wonen mensen die wel van een goede knokpartij houden, zo zagen we ook de laatste dagen.

In 2019 werd het land wekenlang in de greep gehouden door protesten van pro-democratische activisten. Nu lijkt er een tweede golf van rellen op komst, omdat er een nieuwe wet in de maak is waarmee China de autonomie van de stad de nek omdraait.

Bekijk de uitleg van AD.nl in de video hieronder.

Tweede golf van rellen op komst in <em>Hongkong</em> (video) In Hongkong wonen mensen die wel van een goede knokpartij houden, zo zagen we ook de laatste dagen. Bekijk ook Bizarre beelden: Parlementariërs Hongkong knokken om benoeming voorzitter Bekijk deze video » Chaos in parlement Hongkong door massale vechtparij, bekijk de beelden Bekijk deze video » In 2019 werd het land wekenlang in de greep gehouden door protesten van pro-democratische activisten. Nu lijkt er een tweede golf van rellen op komst, omdat er een nieuwe wet in de maak is waarmee China de autonomie van de stad de nek omdraait. Bekijk de uitleg van AD.nl in de video hieronder.
Nieuws :
Tweede golf van rellen op komst in Hongkong (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tweede golf van rellen op komst in Hongkong (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV