Video: Emotioneel eerbetoon in Delft aan overleden surfers Scheveningen

Video: Emotioneel eerbetoon in Delft aan overleden surfers Scheveningen

In Delft kwamen zaterdagmiddag honderden mensen bijeen om de omgekomen surfers Max en Mathijs te herdenken. Het bijzondere eerbetoon vond plaats bij het pand van studentenvereniging Delftsch Studenten Corps, de studentenvereniging waar beiden lid van waren.

Veel bezoekers brachten een witte roos mee, om die toe te voegen aan een steeds groter wordende bloemenzee onder een banner met de inmiddels bekende ‘vijf haringen’, die symbool staan voor de vijf watersporters die op 11 mei bij het surfdrama in Scheveningen om het leven kwamen.

Video: Emotioneel eerbetoon in <em>Delft</em> aan overleden surfers <em>Scheveningen</em> In Delft kwamen zaterdagmiddag honderden mensen bijeen om de omgekomen surfers Max en Mathijs te herdenken. Het bijzondere eerbetoon vond plaats bij het pand van studentenvereniging Delftsch Studenten Corps, de studentenvereniging waar beiden lid van waren. Veel bezoekers brachten een witte roos mee, om die toe te voegen aan een steeds groter wordende bloemenzee onder een banner met de inmiddels bekende ‘vijf haringen’, die symbool staan voor de vijf watersporters die op 11 mei bij het surfdrama in Scheveningen om het leven kwamen. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Stiefvader omgekomen surfer Max: "Hij kon binden en bracht mensen bij elkaar" Bekijk deze video » Begrafenis omgekomen surfers gehouden op strand Scheveningen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Emotioneel eerbetoon in Delft aan overleden surfers Scheveningen

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op de video over het emotionele eerbetoon in Delft aan de overleden surfers Scheveningen:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV