Zien: NOS op 3 legt uit hoe de tweede coronagolf precies werkt

Zien: NOS op 3 legt uit hoe de tweede coronagolf precies werkt

Nederland is afgelopen week langzaam begonnen met het versoepelen van de maatregelen. Nu is het afwachten wat dat betekent voor de verdere verspreiding van het virus. Er wordt veel gepraat over een mogelijke 'tweede golf'. NOS op 3 legt in deze video precies uit wat daarmee bedoeld wordt en welke drie scenario's mogelijk kunnen ontstaan.

Bekijk het item van NOS op 3 in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv ook op Facebook.

Zien: <em>NOS op 3</em> legt uit hoe de tweede coronagolf precies werkt Nederland is afgelopen week langzaam begonnen met het versoepelen van de maatregelen. Nu is het afwachten wat dat betekent voor de verdere verspreiding van het virus. Er wordt veel gepraat over een mogelijke 'tweede golf'. NOS op 3 legt in deze video precies uit wat daarmee bedoeld wordt en welke drie scenario's mogelijk kunnen ontstaan. Bekijk het item van NOS op 3 in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv ook op Facebook. Zorg kan tweede coronagolf niet aan: 'Alsjeblieft, houd maatregelen in acht!' (video) Bekijk deze video » NOS op 3: de race naar een coronavaccin Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: NOS op 3 legt uit hoe de tweede coronagolf precies werkt

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: NOS op 3 legt uit hoe de tweede coronagolf precies werkt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV