Zien: hilarische beelden in Wat een Suikerfeest met Gerard Joling en Najib Amhali

Zien: hilarische beelden in Wat een Suikerfeest met Gerard Joling en Najib Amhali

Comedian Najib Amhali nodigt drie vrienden uit om stil te staan bij de ramadan en het Suikerfeest te vieren. Zanger en presentator Gerard Joling, GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver en multitalent Nienke Plas.

Intieme gesprekken en feest
Samen met cabaretiers Anuar en Roué Verveer leidt Amhali hen door een avond met stand-upcomedy, muziek en intieme gesprekken over het vieren van tradities, verjaardagen en feesten. Gerard Joling mag alvast wat gerechten proeven, maar dat moet wel gebeuren op anderhalve meter. Bekijk hoe onhandige dit gaat in de teaser van Wat een Suikerfeest hieronder.

Zien: hilarische beelden in <em>Wat een Suikerfeest</em> met <em>Gerard Joling</em> en <em>Najib Amhali</em> Comedian Najib Amhali nodigt drie vrienden uit om stil te staan bij de ramadan en het Suikerfeest te vieren. Zanger en presentator Gerard Joling, GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver en multitalent Nienke Plas. Intieme gesprekken en feestSamen met cabaretiers Anuar en Roué Verveer leidt Amhali hen door een avond met stand-upcomedy, muziek en intieme gesprekken over het vieren van tradities, verjaardagen en feesten. Gerard Joling mag alvast wat gerechten proeven, maar dat moet wel gebeuren op anderhalve meter. Bekijk hoe onhandige dit gaat in de teaser van Wat een Suikerfeest hieronder. Wat een Suikerfeest is zaterdag 23 mei om 20:25 uur te zien bij NPO 1. De aflevering van Wat een Suikerfeest kun je hier terugkijken via Gids.tv. Zien: Wat een Suikerfeest met Najib Amhali zaterdag bij NPO 1: "Suikerfeest vieren jullie met mij" Bekijk deze video » Bekijk 'verjaardag vlog' van Gerard Joling: 60ste verjaardag in quarantaine gevierd Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: hilarische beelden in Wat een Suikerfeest met Gerard Joling en Najib Amhali

Wat een Suikerfeest is zaterdag 23 mei om 20:25 uur te zien bij NPO 1. De aflevering van Wat een Suikerfeest kun je hier terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: hilarische beelden in Wat een Suikerfeest met Gerard Joling en Najib Amhali of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV