Zien: Samantha de Jong filmt eerste echo van haar baby: ''Het is een tweeling?!''

Zien: Samantha de Jong filmt eerste echo van haar baby: ''Het is een tweeling?!''

Samantha de Jong is samen met haar vriend Gerrit Meerts een Youtube-kanaal begonnen. Na het heftige auto-ongeluk gaat het gelukkig weer goed met de realityster. Samantha bleek zelfs zwanger te zijn! In haar allernieuwste vlog deelt ze voor het eerst bijzondere beelden van haar kleine kindje. Bekijk de hele vlog in de video hieronder.

Zien: <em>Samantha de Jong</em> filmt eerste echo van haar baby: ''Het is een tweeling?!'' Samantha de Jong is samen met haar vriend Gerrit Meerts een Youtube-kanaal begonnen. Na het heftige auto-ongeluk gaat het gelukkig weer goed met de realityster. Samantha bleek zelfs zwanger te zijn! In haar allernieuwste vlog deelt ze voor het eerst bijzondere beelden van haar kleine kindje. Bekijk de hele vlog in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Samantha de Jong laat babybuik zien in video: ‘Moet je kijken wat een pens’ Bekijk deze video » Samantha de Jong (Barbie) vertelt hoe het nu gaat: "Ik was dood verklaard" Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: Samantha de Jong filmt eerste echo van haar baby: ''Het is een tweeling?!''

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Samantha de Jong filmt eerste echo van haar baby: ''Het is een tweeling?!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier