Danny op straat over de speciale 'kliklijn' voor corona: ''Dat zijn NSB praktijken''

Danny op straat over de speciale 'kliklijn' voor corona: ''Dat zijn NSB praktijken''

In de zestiende aflevering van Danny op straat duikt Danny Ghosen in de wereld van 'het nieuwe normaal'. Hoe reageert Nederland op de versoepelingen van de maatregelen?

''NSB praktijken''
Kampen is de eerste stad die een coronameldlijn heeft ingesteld. In de volksmond ook wel kliklijn genoemd. Danny loopt mee met de wijkagent die op meldingen wordt afgestuurd en volgt de controversiële blauwe lijn die Kampen op dit moment in tweeën splitst.

Bekijk Danny op straat aflevering 16 over de coronameldlijn hieronder. Je kunt elke aflevering van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv.

<em>Danny op straat</em> over de speciale 'kliklijn' voor corona: ''Dat zijn NSB praktijken'' In de zestiende aflevering van Danny op straat duikt Danny Ghosen in de wereld van 'het nieuwe normaal'. Hoe reageert Nederland op de versoepelingen van de maatregelen? ''NSB praktijken''Kampen is de eerste stad die een coronameldlijn heeft ingesteld. In de volksmond ook wel kliklijn genoemd. Danny loopt mee met de wijkagent die op meldingen wordt afgestuurd en volgt de controversiële blauwe lijn die Kampen op dit moment in tweeën splitst. Bekijk Danny op straat aflevering 16 over de coronameldlijn hieronder. Je kunt elke aflevering van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv. Danny op straat #14: Danny Ghosen in gesprek met lockdown demonstranten Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat aflevering 15: zo ziet sekswerk in coronatijd eruit Bekijk deze video »
Entertainment :
Danny op straat over de speciale 'kliklijn' voor corona: ''Dat zijn NSB praktijken''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Danny op straat over de speciale 'kliklijn' voor corona: ''Dat zijn NSB praktijken'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV