Video: Dotan wil verleden laten rusten en maakt nieuwe muziek

Video: Dotan wil verleden laten rusten en maakt nieuwe muziek

Bekijk hier de nieuwe videoclip van Dotan.

Video: <em>Dotan</em> wil verleden laten rusten en maakt nieuwe muziek Bekijk hier de nieuwe videoclip van Dotan. Zanger en singer-songwriter Dotan is terug met nieuwe muziek! Met zijn nieuwe EP is hij misschien wel rauwer en persoonlijker dan ooit: "Ik wist niet zo goed wat ik wilde. Na het maken van deze EP wist ik weer dat ik het wilde", zegt Dotan tijdens de lockdown in het Amerikaanse Los Angeles. "Het was heel spannend om uit te brengen, maar wel de manier om door te gaan." Bekijk het interview met Dotan hierboven. Dotan houdt 7 Layers Festival gewoon online: "Toch wel gaaf..." Bekijk deze video » Zien: première van Dotan’s nieuwe videoclip No Words Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Dotan wil verleden laten rusten en maakt nieuwe muziek

Zanger en singer-songwriter Dotan is terug met nieuwe muziek! Met zijn nieuwe EP is hij misschien wel rauwer en persoonlijker dan ooit: "Ik wist niet zo goed wat ik wilde. Na het maken van deze EP wist ik weer dat ik het wilde", zegt Dotan tijdens de lockdown in het Amerikaanse Los Angeles. "Het was heel spannend om uit te brengen, maar wel de manier om door te gaan."

Bekijk het interview met Dotan hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Dotan wil verleden laten rusten en maakt nieuwe muziek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV