Eerste beelden: Documentaire over Jeffrey Epstein maakt flink indruk

Eerste beelden: Documentaire over Jeffrey Epstein maakt flink indruk

De documentaire over de multimiljonair Jeffrey Epstein doet nu al overal ter wereld het nodige stof opwaaien. De bijzonder charismatische man wilde iedereen helpen, maar deed dat nooit voor niets.

Eerste beelden: Documentaire over <em>Jeffrey Epstein</em> maakt flink indruk De documentaire over de multimiljonair Jeffrey Epstein doet nu al overal ter wereld het nodige stof opwaaien. De bijzonder charismatische man wilde iedereen helpen, maar deed dat nooit voor niets. De verhalen van de dames in de documentaire gaan verder dan we tot nu toe gezien en gehoord hebben. Peter R. de VriesPeter R. de Vries is wel te spreken over de beelden die hij te zien heeft gekregen: "De documentaire is ontzettend rijk aan beeldmateriaal. Vooral de beelden van zijn gehoor is best smullen om te zien." Bekijk de eerste beelden van de documentaire Jeffrey Epstein: Filthy Rich hierboven. Ricky Gervais slacht Hollywood bij Golden Globes 2020: bekijk zijn volledige speech Bekijk deze video » Netflix-docu over Jeffrey Epstein vanaf 27 mei te zien: bekijk de trailer Bekijk deze video » De documentaireserie Jeffrey Epstein: Filthy Rich is vanaf 27 mei te zien op Netflix. Bekijk alle kijktips van deze week op Netflix en andere streamingdiensten.
Serie :
Eerste beelden: Documentaire over Jeffrey Epstein maakt flink indruk

De verhalen van de dames in de documentaire gaan verder dan we tot nu toe gezien en gehoord hebben.

Peter R. de Vries
Peter R. de Vries is wel te spreken over de beelden die hij te zien heeft gekregen: "De documentaire is ontzettend rijk aan beeldmateriaal. Vooral de beelden van zijn gehoor is best smullen om te zien."

Bekijk de eerste beelden van de documentaire Jeffrey Epstein: Filthy Rich hierboven.

De documentaireserie Jeffrey Epstein: Filthy Rich is vanaf 27 mei te zien op Netflix. Bekijk alle kijktips van deze week op Netflix en andere streamingdiensten.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden: Documentaire over Jeffrey Epstein maakt flink indruk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier