Kapster Lucia is wanhopig, ze kan haar eigen kapsalon niet in (video)

Kapster Lucia is wanhopig, ze kan haar eigen kapsalon niet in (video)

Na twee maanden mag kapster Lucia Mansi uit Gouda eindelijk weer knippen, maar nu kan ze haar kapsalon niet in. Die is namelijk gevestigd in de Goudse vestiging van SportCity, maar die weigert de sportschool te openen omdat dit nog niet mag.

<em>Kapster Lucia</em> is wanhopig, ze kan haar eigen <em>kapsalon</em> niet in (video) Na twee maanden mag kapster Lucia Mansi uit Gouda eindelijk weer knippen, maar nu kan ze haar kapsalon niet in. Die is namelijk gevestigd in de Goudse vestiging van SportCity, maar die weigert de sportschool te openen omdat dit nog niet mag. "Het is zo oneerlijk, ik voel me machteloos", zegt Lucia tegen Hart van Nederland. "Ik kan en mag knippen, maar dat gaat niet. En ik zie dat mijn klanten ergens anders naartoe gaan." Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Eva Hoeke over mogelijke discriminatie door kappers: ''Ik vond het een grappig bericht'' Bekijk deze video » NOS: Blije kappers, sportscholen zijn minder tevreden na persconferentie (6 mei) Bekijk deze video »
Nieuws :
Kapster Lucia is wanhopig, ze kan haar eigen kapsalon niet in (video)

"Het is zo oneerlijk, ik voel me machteloos", zegt Lucia tegen Hart van Nederland. "Ik kan en mag knippen, maar dat gaat niet. En ik zie dat mijn klanten ergens anders naartoe gaan."

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kapster Lucia is wanhopig, ze kan haar eigen kapsalon niet in (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV