Sander Lantinga over zijn nieuwe programma: "Coen en ik zijn ook echt anders"

Sander Lantinga over zijn nieuwe programma: "Coen en ik zijn ook echt anders"

Sander Lantinga is terug op zijn oude nest, bij BNN(VARA). Hij gaat daar een programma maken waarin hij legendarische duo's interviewt en onderzoekt wat een goed duo moet hebben. "Alle duo's in het programma werken op een andere manier. Coen en ik zijn ook echt anders, maar dat werkt heel goed."

<em>Sander Lantinga</em> over zijn nieuwe programma: &quot;Coen en ik zijn ook echt anders&quot; Sander Lantinga is terug op zijn oude nest, bij BNN(VARA). Hij gaat daar een programma maken waarin hij legendarische duo's interviewt en onderzoekt wat een goed duo moet hebben. "Alle duo's in het programma werken op een andere manier. Coen en ik zijn ook echt anders, maar dat werkt heel goed." Bekijk het interview met Sander Lantinga hierboven. Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's is vanaf 25 mei elke maandag om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside: Compilatie van Sander Lantinga als Champions League-analist Bekijk deze video » Sander Lantinga duikt in wereld van duo's: "Tweetal werkt niet per definitie goed" Bekijk deze video »
TV :
Sander Lantinga over zijn nieuwe programma: "Coen en ik zijn ook echt anders"

Bekijk het interview met Sander Lantinga hierboven.

Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's is vanaf 25 mei elke maandag om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sander Lantinga over zijn nieuwe programma: "Coen en ik zijn ook echt anders" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV