Op1 gemist? Mona Keijzer over de reisbubbel met Duitsland en Frankrijk

Op1 gemist? Mona Keijzer over de reisbubbel met Duitsland en Frankrijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 23 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 mei terugkijken.

Deze week werd in een Belgische krant bekend gemaakt dat Nederland, Luxemburg, Duitsland, België en Frankrijk een zogenaamde 'reisbubbel' gaan vormen.

Staatssecretaris toerisme Mona Keijzer (CDA) weet daar echter niets van af, vertelt ze bij Op1: "We overleggen met alle landen van de Europese Unie, niet alleen met deze landen. Er zijn dus ook nog niet zulke concrete afspraken.

Bekijk het gesprek met Mona Keijzer in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Mona Keijzer over de <em>reisbubbel</em> met Duitsland en Frankrijk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 23 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 mei terugkijken. Deze week werd in een Belgische krant bekend gemaakt dat Nederland, Luxemburg, Duitsland, België en Frankrijk een zogenaamde 'reisbubbel' gaan vormen. Staatssecretaris toerisme Mona Keijzer (CDA) weet daar echter niets van af, vertelt ze bij Op1: "We overleggen met alle landen van de Europese Unie, niet alleen met deze landen. Er zijn dus ook nog niet zulke concrete afspraken. Bekijk het gesprek met Mona Keijzer in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Mona Keijzer over de reisbubbel met Duitsland en Frankrijk

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Mona Keijzer over de reisbubbel met Duitsland en Frankrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV