Op1: besmettingen van coronavirus in buitenlucht komen weinig voor

Op1: besmettingen van coronavirus in buitenlucht komen weinig voor

<em>Op1</em>: besmettingen van <em>coronavirus</em> in buitenlucht komen weinig voor Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 23 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 mei terugkijken. Relatief goed nieuws omtrent de verspreiding van het coronavirus: De besmettingen in de buitenlucht blijken minder vaak voor te komen dan we dachten. Andreas Voss stelt dat we ons wat minder zorgen moeten te maken om de anderhalvemeter-regel, maar dat we hem ook niet helemaal los kunnen laten: "Dat hebben we nu eenmaal afgesproken, om te voorkomen dat het uit de hand gaat lopen." Bekijk het gesprek met Andreas Voss in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: besmettingen van coronavirus in buitenlucht komen weinig voor

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 23 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 mei terugkijken.

Relatief goed nieuws omtrent de verspreiding van het coronavirus: De besmettingen in de buitenlucht blijken minder vaak voor te komen dan we dachten. Andreas Voss stelt dat we ons wat minder zorgen moeten te maken om de anderhalvemeter-regel, maar dat we hem ook niet helemaal los kunnen laten: "Dat hebben we nu eenmaal afgesproken, om te voorkomen dat het uit de hand gaat lopen."

Bekijk het gesprek met Andreas Voss in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: besmettingen van coronavirus in buitenlucht komen weinig voor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier