Burgemeester Paul Depla (Breda) wil ruimte voor terrassen: "Ondernemers hebben goede ideeën" (video)

Burgemeester Paul Depla (Breda) wil ruimte voor terrassen: "Ondernemers hebben goede ideeën" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 23 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 mei terugkijken.

De burgemeester van Breda, Paul Depla, maakt zich - met de horecaondernemers in de stad - zorgen over het voortbestaan van die sector in zijn stad. Daarom wil hij alles doen om hen te helpen.

Zo vertelt Depla vanavond bij Op1: "De ondernemers komen met goede ideeën voor lege plekken in de stad die bruikbaar kunnen zijn. Dan kijken wij over hun schouder mee, bijvoorbeeld naar toegankelijkheid voor rolstoelen."

Burgemeester <em>Paul Depla</em> (Breda) wil ruimte voor terrassen: &quot;Ondernemers hebben goede ideeën&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 23 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 mei terugkijken. De burgemeester van Breda, Paul Depla, maakt zich - met de horecaondernemers in de stad - zorgen over het voortbestaan van die sector in zijn stad. Daarom wil hij alles doen om hen te helpen. Zo vertelt Depla vanavond bij Op1: "De ondernemers komen met goede ideeën voor lege plekken in de stad die bruikbaar kunnen zijn. Dan kijken wij over hun schouder mee, bijvoorbeeld naar toegankelijkheid voor rolstoelen." ChasséveldDaarnaast is Depla niet te beroerd om zelf ook nog mee te denken: "Ik denk even aan het Chasséveld, die wordt normaal gebruikt voor evenementen. Dat kunnen we dan inzetten als een terras. De ondernemers organiseren dat en dat kunnen wij alleen maar stimuleren. Bekijk het gesprek met Paul Depla in Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Burgemeester Paul Depla (Breda) wil ruimte voor terrassen: "Ondernemers hebben goede ideeën" (video)

Chasséveld
Daarnaast is Depla niet te beroerd om zelf ook nog mee te denken: "Ik denk even aan het Chasséveld, die wordt normaal gebruikt voor evenementen. Dat kunnen we dan inzetten als een terras. De ondernemers organiseren dat en dat kunnen wij alleen maar stimuleren.

Bekijk het gesprek met Paul Depla in Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Burgemeester Paul Depla (Breda) wil ruimte voor terrassen: "Ondernemers hebben goede ideeën" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier