Op1: Jon Karthaus maakte een romantische film op 1,5 meter afstand

Op1: Jon Karthaus maakte een romantische film op 1,5 meter afstand

<em>Op1:</em> Jon Karthaus maakte een romantische film op 1,5 meter afstand Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 23 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 mei terugkijken. Regisseur Jon Karthaus heeft een romantische film gemaakt op 1,5 meter afstand. In de film heeft Noortje Herlaar de hoofdrol. Het was voor Karthaus zeer uitdagend om zo'n film te maken, zonder dat er een kus op het einde te zien is. "Het heeft veel meer vorowerk gekost", vertelt hij bij Op1. "We hebben veel met het RIVM gepraat, maar het is wel gelukt." Op1 is elke dag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Mona Keijzer over de reisbubbel met Duitsland en Frankrijk Bekijk deze video » Burgemeester Paul Depla (Breda) wil ruimte voor terrassen: "Ondernemers hebben goede ideeën" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Jon Karthaus maakte een romantische film op 1,5 meter afstand

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 23 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 mei terugkijken.

Regisseur Jon Karthaus heeft een romantische film gemaakt op 1,5 meter afstand. In de film heeft Noortje Herlaar de hoofdrol. Het was voor Karthaus zeer uitdagend om zo'n film te maken, zonder dat er een kus op het einde te zien is. "Het heeft veel meer vorowerk gekost", vertelt hij bij Op1. "We hebben veel met het RIVM gepraat, maar het is wel gelukt."

Op1 is elke dag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Kennis van Nu
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Jon Karthaus maakte een romantische film op 1,5 meter afstand of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV