Buienradar: Flink wat buien en matige tot krachtige wind, later droog

Buienradar: Flink wat buien en matige tot krachtige wind, later droog

Vandaag, zondag 24 mei, trekken er flink wat buien over het land. Later vanmiddag wordt het vanuit het westen droog. De temperatuur stijgt naar 15-19 graden en er waait een matige tot krachtige wind.

Maandag is het droog met in de kustgebieden veel zon. Het kwik stijgt naar 16-23 graden. De rest van de week schijnt de zon en is het droog, meldt Weeronline. Het weerbericht van NOS vind je onderaan deze pagina.

Actuele Buienradar

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Buienradar: Flink wat buien en matige tot krachtige wind, later droog Vandaag, zondag 24 mei, trekken er flink wat buien over het land. Later vanmiddag wordt het vanuit het westen droog. De temperatuur stijgt naar 15-19 graden en er waait een matige tot krachtige wind. Maandag is het droog met in de kustgebieden veel zon. Het kwik stijgt naar 16-23 graden. De rest van de week schijnt de zon en is het droog, meldt Weeronline. Het weerbericht van NOS vind je onderaan deze pagina. Actuele Buienradar Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen
Weer :
Buienradar: Flink wat buien en matige tot krachtige wind, later droog
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: Flink wat buien en matige tot krachtige wind, later droog of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV