Ronald de Boer over Champions League: 'Wij hebben André Rieu groot gemaakt'

Ronald de Boer over Champions League: 'Wij hebben André Rieu groot gemaakt'

<em>Ronald de Boer</em> over Champions League: 'Wij hebben André Rieu groot gemaakt' Het is inmiddels 25 jaar geleden dat Ajax de Champions League won. Oud-speler Ronald de Boer en voormalig perschef David Endt kijken terug op de legendarische voetbaldag. Zo herinneren ze ook de magie van het Olympisch Stadion, de memorabele finale tegen Bayern München en André Rieu. Bekijk de hele video met Ronald de Boer over de Champions League hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook NOS Sport: 25 jaar geleden wist Ajax de Champions League te winnen Bekijk deze video » Ronald de Boer over Champions League: 'We hadden angst voor Louis van Gaal' Bekijk deze video »
Sport :
Ronald de Boer over Champions League: 'Wij hebben André Rieu groot gemaakt'

Het is inmiddels 25 jaar geleden dat Ajax de Champions League won. Oud-speler Ronald de Boer en voormalig perschef David Endt kijken terug op de legendarische voetbaldag. Zo herinneren ze ook de magie van het Olympisch Stadion, de memorabele finale tegen Bayern München en André Rieu.

Bekijk de hele video met Ronald de Boer over de Champions League hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ronald de Boer over Champions League: 'Wij hebben André Rieu groot gemaakt' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV