RTL Boulevard: Deze bekende Nederlanders zochten liefde in een tv-programma

RTL Boulevard: Deze bekende Nederlanders zochten liefde in een tv-programma

<em>RTL Boulevard:</em> Deze bekende Nederlanders zochten liefde in een tv-programma The Bachelorette, het programma waarin Gaby Blaaser op zoek is naar ware liefde, is in volle gang. Verschillende BN'ers gingen haar voor om op televisie echte liefde te zoeken. Zo zocht Gordon naar een wederhelft in Gordon Gaat Trouwen en Froukje de Both in Wie wordt de man van Froukje? Deze zoektochten liepen stuk voor stuk op niets uit. Bekijk de hele video van RTL Boulevard over datingprogramma's hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook RTL Boulevard: Goede Tijden, Slechte Tijden zal na de cliffhanger veranderen Bekijk deze video » Estavana Polman lucht hart bij RTL Boulevard: ''Ik hoop dat Twitter snel actie onderneemt!'' Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: Deze bekende Nederlanders zochten liefde in een tv-programma

The Bachelorette, het programma waarin Gaby Blaaser op zoek is naar ware liefde, is in volle gang. Verschillende BN'ers gingen haar voor om op televisie echte liefde te zoeken. Zo zocht Gordon naar een wederhelft in Gordon Gaat Trouwen en Froukje de Both in Wie wordt de man van Froukje? Deze zoektochten liepen stuk voor stuk op niets uit.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard over datingprogramma's hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Deze bekende Nederlanders zochten liefde in een tv-programma of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen