NOS Stories: Namen van duizend coronadoden op voorpagina Amerikaanse krant

NOS Stories: Namen van duizend coronadoden op voorpagina Amerikaanse krant

<em>NOS Stories:</em> Namen van duizend coronadoden op voorpagina <em>Amerikaanse</em> krant De Verenigde Staten kampen met een ongekende tragedie door het coronavirus. Bijna 100.000 mensen verloren het leven aan het virus. Op de voorpagina van The New York Times staan 1.000 namen van slachtoffers. Dat is ongeveer één procent van het totaal aantal doden. Bij de namen staat ook een korte omschrijving, bijvoobeeld: 'Alan Lund, 81, Washington, dirigent met 'het fenomenaalste gehoor' en 'Coby Adolph, 44, Chicago, ondernemer en avonturier'. Bekijk de hele video van NOS Stories over de coronadoden in de VS hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Op1: besmettingen van coronavirus in buitenlucht komen weinig voor Bekijk deze video » All You Need Is Love: Coronapatiënten danken zorgpersoneel met videoboodschap Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: Namen van duizend coronadoden op voorpagina Amerikaanse krant

De Verenigde Staten kampen met een ongekende tragedie door het coronavirus. Bijna 100.000 mensen verloren het leven aan het virus. Op de voorpagina van The New York Times staan 1.000 namen van slachtoffers. Dat is ongeveer één procent van het totaal aantal doden. Bij de namen staat ook een korte omschrijving, bijvoobeeld: 'Alan Lund, 81, Washington, dirigent met 'het fenomenaalste gehoor' en 'Coby Adolph, 44, Chicago, ondernemer en avonturier'.

Bekijk de hele video van NOS Stories over de coronadoden in de VS hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: Namen van duizend coronadoden op voorpagina Amerikaanse krant of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV