Bureau Sport: altijd vrolijke Churandy Martina scheldt in het Papiaments

Bureau Sport: altijd vrolijke Churandy Martina scheldt in het Papiaments

Churandy Martina is het symbool van positiviteit en vrolijkheid. Daarom bellen Frank Evenblij en Erik Dijkstra voor Bureau Sport At Home met de sprinter, om even opgevrolijkt te worden in deze gekke tijd. Maar in het gesprek onthult Martina dat hij niet altijd zo vrolijk is. Er floept weleens een vloek uit, maar dat gebeurt dan meestal in het Papiaments.

Bekijk de video van Bureau Sport At Home hieronder. Je ziet vanaf minuut 7:25 hoe Churandy Martina reageert als hij boos is.

<em>Bureau Sport</em>: altijd vrolijke <em>Churandy Martina</em> scheldt in het Papiaments Churandy Martina is het symbool van positiviteit en vrolijkheid. Daarom bellen Frank Evenblij en Erik Dijkstra voor Bureau Sport At Home met de sprinter, om even opgevrolijkt te worden in deze gekke tijd. Maar in het gesprek onthult Martina dat hij niet altijd zo vrolijk is. Er floept weleens een vloek uit, maar dat gebeurt dan meestal in het Papiaments. Bekijk de video van Bureau Sport At Home hieronder. Je ziet vanaf minuut 7:25 hoe Churandy Martina reageert als hij boos is. Bekijk ook Raymond van Barneveld kondigt nieuwe dartwedstrijd tegen Phil Taylor aan (video) Bekijk deze video » Bureau Sport: Alistair Overeem over zijn UFC-gevecht en coronabesmetting Bekijk deze video »
TV :
Bureau Sport: altijd vrolijke Churandy Martina scheldt in het Papiaments


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bureau Sport: altijd vrolijke Churandy Martina scheldt in het Papiaments of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV