Robert Jensen stelt dat Nederland een soort China wordt: "Alles ligt op koers"

Robert Jensen stelt dat Nederland een soort China wordt: "Alles ligt op koers"

Er rijdt momenteel een coronabus in Amsterdam door alle parken. Het is een bus die uit een megaphone laat horen: "Houd anderhalve meter afstand." Jensen vindt het zo dom. Ook irriteert hij zich aan de waarschuwingsborden. Verder heeft Jensen het over de tweede coronagolf, Bill Gates heeft het al voorspeld.

China
"Het gekke is dat er geen paniek bij wetenschappers en de politiek is. Alles is op koers om hier een soort China te maken", aldus Jensen. "Niemand wil ons hier uit halen. Ze leggen de schuld bij de bevolking. De politiek weet niet wat ze moeten doen."

Bekijk hieronder aflevering #165 van De Jensen Show.

<em>Robert Jensen</em> stelt dat Nederland een soort China wordt: &quot;Alles ligt op koers&quot; Er rijdt momenteel een coronabus in Amsterdam door alle parken. Het is een bus die uit een megaphone laat horen: "Houd anderhalve meter afstand." Jensen vindt het zo dom. Ook irriteert hij zich aan de waarschuwingsborden. Verder heeft Jensen het over de tweede coronagolf, Bill Gates heeft het al voorspeld. Bill Gates waarschuwde meerdere keren voor een pandemie Bekijk deze video » Video: Robert Jensen vindt Bill Gates een 'griezelige zakenman die vaccins verkoopt' Bekijk deze video » China"Het gekke is dat er geen paniek bij wetenschappers en de politiek is. Alles is op koers om hier een soort China te maken", aldus Jensen. "Niemand wil ons hier uit halen. Ze leggen de schuld bij de bevolking. De politiek weet niet wat ze moeten doen." Bekijk hieronder aflevering #165 van De Jensen Show.
Nieuws :
Robert Jensen stelt dat Nederland een soort China wordt: "Alles ligt op koers"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Robert Jensen stelt dat Nederland een soort China wordt: "Alles ligt op koers" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV