The Dateables: Danoesja mag eindelijk op date en huilt tranen van geluk

The Dateables: Danoesja mag eindelijk op date en huilt tranen van geluk

Hieronder zie je een fragment uit The Dateables. Je kunt hier ook de hele aflevering van The Dateables terugkijken.

Goed nieuws voor Danoesja uit The Dateables. Ze krijgt van datingcoach Kim namelijk een berichtje dat ze een afspraakje heeft geregeld met Lode. Veel mannen vinden de beperking van Danoesja lastig, dus daten is voor haar niet vanzelfsprekend. Danoesja is ongelooflijk blij met het nieuws en ze kan haar tranen niet bedwingen.

Bekijk het fragment hieronder. The Dateables is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van The Dateables terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Dateables</em>: Danoesja mag eindelijk op date en huilt tranen van geluk Hieronder zie je een fragment uit The Dateables. Je kunt hier ook de hele aflevering van The Dateables terugkijken. Goed nieuws voor Danoesja uit The Dateables. Ze krijgt van datingcoach Kim namelijk een berichtje dat ze een afspraakje heeft geregeld met Lode. Veel mannen vinden de beperking van Danoesja lastig, dus daten is voor haar niet vanzelfsprekend. Danoesja is ongelooflijk blij met het nieuws en ze kan haar tranen niet bedwingen. Bekijk het fragment hieronder. The Dateables is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van The Dateables terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Dateables: Eerste kus voor Annemari en nieuwe liefde Steffen Bekijk deze video » The Dateables: Kick leest romantisch gedicht voor aan zijn date Nikita Bekijk deze video »
TV :
The Dateables: Danoesja mag eindelijk op date en huilt tranen van geluk


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Dateables: Danoesja mag eindelijk op date en huilt tranen van geluk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV