Zien: koeien uit moeras bevrijd door de brandweer

Zien: koeien uit moeras bevrijd door de brandweer

In Doesburg is de brandweer druk bezig geweest met het bevrijden van negen koeien uit een moeras. De koeien waren ontsnapt uit het weiland, waarna ze in het moeras vast kwamen te zitten.

Gezond
De hoogdrachtige koeien zijn waarschijnlijk zaterdagavond al ontsnapt en kwamen dus vast te zitten. Het kostte de brandweer de nodige moeite om de dieren te bevrijden, want vooral de laatste drie koeien waren al ver weggezakt. Gelukkig zijn alle koeien er helemaal gezond uit gekomen.

Bekijk de beelden van de reddingsactie hieronder.

Zien: koeien uit <em>moeras</em> bevrijd door de brandweer In Doesburg is de brandweer druk bezig geweest met het bevrijden van negen koeien uit een moeras. De koeien waren ontsnapt uit het weiland, waarna ze in het moeras vast kwamen te zitten. GezondDe hoogdrachtige koeien zijn waarschijnlijk zaterdagavond al ontsnapt en kwamen dus vast te zitten. Het kostte de brandweer de nodige moeite om de dieren te bevrijden, want vooral de laatste drie koeien waren al ver weggezakt. Gelukkig zijn alle koeien er helemaal gezond uit gekomen. Bekijk de beelden van de reddingsactie hieronder. Bekijk ook Video: Koeien mogen wei in en maken bokkensprongen Bekijk deze video » Vrolijke beelden: Huppelende koeien mogen weer naar buiten Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: koeien uit moeras bevrijd door de brandweer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: koeien uit moeras bevrijd door de brandweer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV