Yolanthe Cabau over alleenstaand moederschap en backstage beelden Grazia

Yolanthe Cabau over alleenstaand moederschap en backstage beelden Grazia

Het was even een tijd stil rondom Yolanthe Cabau. Ze plaatste weinig op haar social media-kanalen en op televisie was er weinig nieuws over haar. Nu staat Yolanthe weer in de spotlights. De nieuwe Grazia met Yolanthe als gasthoofdredacteur ligt nu in de winkel en op haar Instagram deelt ze backstage beelden tijdens haar shoots.

Alleenstaande moeder
"Toen de redactie mij vroeg of ik gasthoofdredacteur wilde worden, vond ik dat superleuk, want Grazia is altijd een van mijn favoriete bladen geweest. Niet voor niets ben ik zo vaak covergirl geweest, haha. Wat een geluk dat we deze covershoot nét op tijd voor de lockdown hadden geschoten. Deze Grazia is een weerspiegeling van waar ik nu sta in mijn leven. Als alleenstaande moeder probeer ik aan mijn carrière te werken, terwijl ik tegelijk iets goeds wil blijven doen voor de wereld", aldus Yo.

Mentaal sterk
"Met mijn stichting Free a Girl, waar ik mijn hele hart in stop. Maar ook door me vast te houden aan mijn geloof, dat me kracht brengt en met beide benen op de grond houdt. Dat deel ik met mijn beste vriendin, die als moslima ook twee werelden met elkaar probeert te verenigen: het spirituele met modern day life. Tegelijk vergeet ik mijn gezondheid niet: Ik blijf dagelijks sporten, omdat ik me daar mentaal sterk door voel. En ik blijf me mooi maken, omdat ik me daardoor vrouw voel. Kortom: in deze Grazia de pijlers waar momenteel mijn leven op gestut is. Hopelijk genieten jullie evenveel van het lezen als ik van het maken van deze Grazia! Liefs, Yolanthe."

Bekijk hieronder beelden van Yolanthe tijdens de shoots voor Grazia.

<em>Yolanthe Cabau</em> over alleenstaand moederschap en backstage beelden <em>Grazia</em> Het was even een tijd stil rondom Yolanthe Cabau. Ze plaatste weinig op haar social media-kanalen en op televisie was er weinig nieuws over haar. Nu staat Yolanthe weer in de spotlights. De nieuwe Grazia met Yolanthe als gasthoofdredacteur ligt nu in de winkel en op haar Instagram deelt ze backstage beelden tijdens haar shoots. Alleenstaande moeder"Toen de redactie mij vroeg of ik gasthoofdredacteur wilde worden, vond ik dat superleuk, want Grazia is altijd een van mijn favoriete bladen geweest. Niet voor niets ben ik zo vaak covergirl geweest, haha. Wat een geluk dat we deze covershoot nét op tijd voor de lockdown hadden geschoten. Deze Grazia is een weerspiegeling van waar ik nu sta in mijn leven. Als alleenstaande moeder probeer ik aan mijn carrière te werken, terwijl ik tegelijk iets goeds wil blijven doen voor de wereld", aldus Yo. Shownieuws: "Wesley Sneijder zet alles op alles om Yolanthe terug te krijgen" Bekijk deze video » Mentaal sterk"Met mijn stichting Free a Girl, waar ik mijn hele hart in stop. Maar ook door me vast te houden aan mijn geloof, dat me kracht brengt en met beide benen op de grond houdt. Dat deel ik met mijn beste vriendin, die als moslima ook twee werelden met elkaar probeert te verenigen: het spirituele met modern day life. Tegelijk vergeet ik mijn gezondheid niet: Ik blijf dagelijks sporten, omdat ik me daar mentaal sterk door voel. En ik blijf me mooi maken, omdat ik me daardoor vrouw voel. Kortom: in deze Grazia de pijlers waar momenteel mijn leven op gestut is. Hopelijk genieten jullie evenveel van het lezen als ik van het maken van deze Grazia! Liefs, Yolanthe." Bekijk hieronder beelden van Yolanthe tijdens de shoots voor Grazia.
Entertainment :
Yolanthe Cabau over alleenstaand moederschap en backstage beelden Grazia
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Yolanthe Cabau over alleenstaand moederschap en backstage beelden Grazia of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV