Beelden: Virgil van Dijk schiet raak vanuit onmogelijke hoek

Beelden: Virgil van Dijk schiet raak vanuit onmogelijke hoek

Ook de voetbalclubs uit de Engelse Premier League hebben de trainingen weer hervat. Dat betekent dat onder meer Nederlander Virgil van Dijk weer eens tegen een bal aan kan trappen. Op de training van zijn club Liverpool FC laat de aanvoerder van het Nederlands Elftal zien het voetballen nog niet verleerd te zijn en schiet raak vanuit een onmogelijke hoek.

Bekijk het doelpunt van Virgil van Dijk in de video hieronder.

Beelden: <em>Virgil van Dijk</em> schiet raak vanuit onmogelijke hoek Ook de voetbalclubs uit de Engelse Premier League hebben de trainingen weer hervat. Dat betekent dat onder meer Nederlander Virgil van Dijk weer eens tegen een bal aan kan trappen. Op de training van zijn club Liverpool FC laat de aanvoerder van het Nederlands Elftal zien het voetballen nog niet verleerd te zijn en schiet raak vanuit een onmogelijke hoek. Bekijk het doelpunt van Virgil van Dijk in de video hieronder. Bekijk ook Jürgen Klopp over Ballon d'Or: 'Rechtvaardig geweest als Virgil van Dijk had gewonnen' Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? 'Van Dijk is de baas in Liverpool-kleedkamer' Bekijk deze video »
Voetbal :
Beelden: Virgil van Dijk schiet raak vanuit onmogelijke hoek


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beelden: Virgil van Dijk schiet raak vanuit onmogelijke hoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen