Bekijk de trailer van Queer Eye seizoen 5 (5 juni op Netflix)

Bekijk de trailer van Queer Eye seizoen 5 (5 juni op Netflix)

Bekijk de trailer van <em>Queer Eye</em> seizoen 5 (5 juni op <em>Netflix</em>) Antoni Porowski, Tan France, Karamo Brown, Jonathan Van Ness en Bobby Berk zijn terug in het vijfde seizoen van Queer Eye. Het vijftal werkt samen om de levens van de deelnemers, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, te verbeteren. Bekijk de trailer van Queer Eye hierboven. Queer Eye is vanaf 5 juni te zien op Netflix. Bekijk hier alle nieuwe releases op Netflix in juni. Nieuwe Spike Lee-film Da 5 Bloods 12 juni op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Lost Bullet (Balle Perdue) vanaf 19 juni op Netflix, bekijk de teaser Bekijk deze video » Bekijk de trailer van 13 Reasons Why seizoen 4 (5 juni op Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Queer Eye seizoen 5 (5 juni op Netflix)

Antoni Porowski, Tan France, Karamo Brown, Jonathan Van Ness en Bobby Berk zijn terug in het vijfde seizoen van Queer Eye. Het vijftal werkt samen om de levens van de deelnemers, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, te verbeteren.

Bekijk de trailer van Queer Eye hierboven.

Queer Eye is vanaf 5 juni te zien op Netflix. Bekijk hier alle nieuwe releases op Netflix in juni.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Queer Eye seizoen 5 (5 juni op Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV