Jeroen Krabbé in Kinderen in Oorlog: "Kan niet vertellen wat ik heb meegemaakt"

Jeroen Krabbé in Kinderen in Oorlog: "Kan niet vertellen wat ik heb meegemaakt"

In Kinderen in Oorlog praten bekende Nederlanders over hun ervaringen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jeroen Krabbé is geboren tijdens de oorlog, maar vindt het lastig om met droge ogen over zijn ervaringen te praten: "Ik kan niet vertellen wat ik heb meegemaakt, dan barst ik in snikken uit."

Bekijk het fragment uit Kinderen in Oorlog hieronder. Je kunt na afloop de volledige aflevering van Kinderen in Oorlog hier terugkijken.

Kinderen in Oorlog is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Kinderen in Oorlog gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Jeroen Krabbé in <em>Kinderen in Oorlog</em>: &quot;Kan niet vertellen wat ik heb meegemaakt&quot; In Kinderen in Oorlog praten bekende Nederlanders over hun ervaringen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jeroen Krabbé is geboren tijdens de oorlog, maar vindt het lastig om met droge ogen over zijn ervaringen te praten: "Ik kan niet vertellen wat ik heb meegemaakt, dan barst ik in snikken uit." Bekijk het fragment uit Kinderen in Oorlog hieronder. Je kunt na afloop de volledige aflevering van Kinderen in Oorlog hier terugkijken. Kinderen in Oorlog is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Kinderen in Oorlog gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Shownieuws: BN'ers openhartig in programma Kinderen in Oorlog: 75 jaar later Bekijk deze video » Kinderen in Oorlog: Hanneke Groenteman vertelt over heldhaftige pleegvader Bekijk deze video »
TV :
Jeroen Krabbé in Kinderen in Oorlog: "Kan niet vertellen wat ik heb meegemaakt"


Bekijk hier alle video's en artikelen van Kinderen in oorlog
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Krabbé in Kinderen in Oorlog: "Kan niet vertellen wat ik heb meegemaakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV