Zien: Zo beleven de rijksten op aarde hun quarantaine

Zien: Zo beleven de rijksten op aarde hun quarantaine

Zien: Zo beleven de <em>rijksten</em> op aarde hun <em>quarantaine</em> De hele wereld moet op slot vanwege het coronavirus en ook de rijken van deze aarde moeten in thuisquarantaine. Dat valt niet mee: de huizen zijn nu niet per se heel erg groot. Dus: gaan de rijken ook een stukje varen in hun boten en een stukje vliege in hun privévliegtuig. Of men gaat in quarantaine in luxe prive-bunkers. Bekijk het fragment met video's van een dozijn celebs hierboven. Video: ‘Bourgondiër’ Gerard Joling probeert thuis fit te blijven Bekijk deze video » Mooie beelden: Cristiano Ronaldo stoeit met zijn kinderen in quarantaine Bekijk deze video » Zien: Anouk heeft de grootste lol met partner Dominique tijdens quarantaine Bekijk deze video »
Show :
Zien: Zo beleven de rijksten op aarde hun quarantaine

De hele wereld moet op slot vanwege het coronavirus en ook de rijken van deze aarde moeten in thuisquarantaine. Dat valt niet mee: de huizen zijn nu niet per se heel erg groot. Dus: gaan de rijken ook een stukje varen in hun boten en een stukje vliege in hun privévliegtuig. Of men gaat in quarantaine in luxe prive-bunkers.

Bekijk het fragment met video's van een dozijn celebs hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zo beleven de rijksten op aarde hun quarantaine of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV