Patrick Kluivert over winnend doelpunt Champions League-finale: "Lelijkste ooit"

Patrick Kluivert over winnend doelpunt Champions League-finale: "Lelijkste ooit"

In 1995 won Ajax onder leiding van trainer Louis van Gaal voor het laatst de Champions League. De toen 18-jarige Patrick Kluivert maakte in de 84ste minuut het winnende doelpunt voor de Amsterdammers. 25 jaar later blikt Kluivert met RTL Boulevard terug op dat belangrijke moment uit zijn carrière, maar echt mooi vond hij zijn doelpunt niet: "Ik denk mijn lelijkste ooit."

Bekijk de video van RTL Boulevard met Patrick Kluivert hieronder.

<em>Patrick Kluivert</em> over winnend doelpunt <em>Champions League</em>-finale: &quot;Lelijkste ooit&quot; In 1995 won Ajax onder leiding van trainer Louis van Gaal voor het laatst de Champions League. De toen 18-jarige Patrick Kluivert maakte in de 84ste minuut het winnende doelpunt voor de Amsterdammers. 25 jaar later blikt Kluivert met RTL Boulevard terug op dat belangrijke moment uit zijn carrière, maar echt mooi vond hij zijn doelpunt niet: "Ik denk mijn lelijkste ooit." Bekijk de video van RTL Boulevard met Patrick Kluivert hieronder. Bekijk ook Video: Patrick Kluivert is voetballen niet verleerd en gooit trukendoos open Bekijk deze video » NOS Sport: 25 jaar geleden wist Ajax de Champions League te winnen Bekijk deze video »
Entertainment :
Patrick Kluivert over winnend doelpunt Champions League-finale: "Lelijkste ooit"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patrick Kluivert over winnend doelpunt Champions League-finale: "Lelijkste ooit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV