Chateau Meiland: Martien en Maxime gaan compleet los op Tenerife (video)

Chateau Meiland: Martien en Maxime gaan compleet los op Tenerife (video)

Het is tijd voor de familie Meiland om lekker op vakantie te gaan! Op het Canarische eiland Tenerife gaan Martien en Maxime op bezoek bij een club, waar de twee lekker gaan drinken.

<em>Chateau Meiland</em>: <em>Martien</em> en <em>Maxime</em> gaan compleet los op <em>Tenerife</em> (video) Het is tijd voor de familie Meiland om lekker op vakantie te gaan! Op het Canarische eiland Tenerife gaan Martien en Maxime op bezoek bij een club, waar de twee lekker gaan drinken. Ze hebben in de club geen wijn, wat een nadeel is voor Maxime: "Dat is het enige waar ik tegen kan. Ik ben morgen dus helemaal niets meer waard." KroegentochtZe schuifelen na een cocktailtje naar een andere club, waar ze wel Spaanse cava schenken. De club is echter uitgestorven, waardoor ze verdergaan met de kroegentocht. Uiteindelijk komen de twee in een sfeervolle gaybar terecht, waar er nog tot in de late uurtjes door werd "gewijnd". Hoe de twee thuis zijn gekomen, blijft een raadsel... Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hierboven. Je kunt komende maandagavond de hele uitzending van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Chateau Meiland: Martien en Maxime gaan compleet los op Tenerife (video)

Ze hebben in de club geen wijn, wat een nadeel is voor Maxime: "Dat is het enige waar ik tegen kan. Ik ben morgen dus helemaal niets meer waard."

Kroegentocht
Ze schuifelen na een cocktailtje naar een andere club, waar ze wel Spaanse cava schenken. De club is echter uitgestorven, waardoor ze verdergaan met de kroegentocht.

Uiteindelijk komen de twee in een sfeervolle gaybar terecht, waar er nog tot in de late uurtjes door werd "gewijnd". Hoe de twee thuis zijn gekomen, blijft een raadsel...

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hierboven. Je kunt komende maandagavond de hele uitzending van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien en Maxime gaan compleet los op Tenerife (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV