RTL Boulevard: Ruben Nicolai legt maatregelen bij opnames Ik Weet Er Alles Van uit

RTL Boulevard: Ruben Nicolai legt maatregelen bij opnames Ik Weet Er Alles Van uit

Vanaf 1 juni keert het programma Ik Weet Er Alles Van terug op televisie. De opnames zijn alleen wel iets anders dan normaal, want alles moet volledig coronaproof gemaakt worden. Presentator Ruben Nicolai legt aan RTL Boulevard uit hoe die opnames zijn aangepast, zodat iedereen zich aan de coronamaatregelen kan houden.

Ik Weet Er Alles Van is vanaf maandag 1 juni elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Ik Weet Er Alles Van terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: Ruben Nicolai legt maatregelen bij opnames <em>Ik Weet Er Alles Van</em> uit Vanaf 1 juni keert het programma Ik Weet Er Alles Van terug op televisie. De opnames zijn alleen wel iets anders dan normaal, want alles moet volledig coronaproof gemaakt worden. Presentator Ruben Nicolai legt aan RTL Boulevard uit hoe die opnames zijn aangepast, zodat iedereen zich aan de coronamaatregelen kan houden. Ik Weet Er Alles Van is vanaf maandag 1 juni elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Ik Weet Er Alles Van terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Weet Er Alles Van!: figurant GTST heeft moeite met namen personages Bekijk deze video » Ik Weet Er Alles Van!: kandidaat Nick beschrijft zijn vriendin als ‘walvis’ Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Ruben Nicolai legt maatregelen bij opnames Ik Weet Er Alles Van uit


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Ruben Nicolai legt maatregelen bij opnames Ik Weet Er Alles Van uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV