Boris Johnson neemt omstreden topadviseur Dominic Cummings in bescherming (video)

Boris Johnson neemt omstreden topadviseur Dominic Cummings in bescherming (video)

Premier Boris Johnson heeft in een persconferentie bekend gemaakt dat zijn topadviseur Dominic Cummings aan kan blijven als topadviseur. Cummings kwam in opspraak omdat hij, zijn met het coronavirus besmette vrouw en hun zoontje, tijdens de lockdown afreisden naar een andere stad.

<em>Boris Johnson</em> neemt omstreden topadviseur <em>Dominic Cummings</em> in bescherming (video) Premier Boris Johnson heeft in een persconferentie bekend gemaakt dat zijn topadviseur Dominic Cummings aan kan blijven als topadviseur. Cummings kwam in opspraak omdat hij, zijn met het coronavirus besmette vrouw en hun zoontje, tijdens de lockdown afreisden naar een andere stad. Volgens Johnson heeft Cummings "verantwoordelijk, conform de wet en met integriteit" gehandeld. Hij had "geen alternatief" en "volgde de instincten van elke vader." Bekijk een fragment uit de persconferentie van Boris Johnson hierboven. Bekijk ook Video: Boris Johnson verwelkomt zesde kind, een gezonde zoon Bekijk deze video » Nieuwsuur: Premier Johnson (Groot-Britannië) heft lockdown niet op (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Boris Johnson neemt omstreden topadviseur Dominic Cummings in bescherming (video)

Volgens Johnson heeft Cummings "verantwoordelijk, conform de wet en met integriteit" gehandeld. Hij had "geen alternatief" en "volgde de instincten van elke vader."

Bekijk een fragment uit de persconferentie van Boris Johnson hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boris Johnson neemt omstreden topadviseur Dominic Cummings in bescherming (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV