Video: Marga Bult krijgt bijzondere onderscheiding

Video: Marga Bult krijgt bijzondere onderscheiding

Marga Bult is zondag 24 mei te gast bij de talkshow Op1. Bekijk het gesprek met Marga Bult op Gids.tv.

Marga Bult is sinds het uitbreken van de coronacrisis aan de slag in de zorg. In het Zorghotel beleefde zij een emotionele en heftige tijd. Maar er is goed nieuws: de laatste corona-afdeling is gesloten! Als dank voor haar diensten krijgt ze een verrassing: Een heldenspeldje!

Video: <em>Marga Bult</em> krijgt bijzondere onderscheiding Marga Bult is zondag 24 mei te gast bij de talkshow Op1. Bekijk het gesprek met Marga Bult op Gids.tv. Marga Bult is sinds het uitbreken van de coronacrisis aan de slag in de zorg. In het Zorghotel beleefde zij een emotionele en heftige tijd. Maar er is goed nieuws: de laatste corona-afdeling is gesloten! Als dank voor haar diensten krijgt ze een verrassing: Een heldenspeldje! Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Op1: Zangeres Marga Bult pakt oude beroep als verpleegkundige weer op Bekijk deze video » RTL Boulevard: Marga Bult te zien in documentaire over coronazorg Bekijk deze video »
Show :
Video: Marga Bult krijgt bijzondere onderscheiding

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Marga Bult krijgt bijzondere onderscheiding of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV