Psycholoog Reint Jan Renes bij Op1: "Mensen willen geen schijnveiligheid"

Psycholoog Reint Jan Renes bij Op1: "Mensen willen geen schijnveiligheid"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 24 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 mei terugkijken.

De laatste dagen lijkt er een positieve trend gaande in ons land, dat wordt ondersteund door de versoepelingen van het kabinet. Hierdoor wordt het ook steeds drukker op straat.

Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1

Bij Op1 duidt Reint Jan Renes dit probleem: "Wat nu zo fijn zou zijn: Als de mensen zich lekker aan de huidige regels gaan houden, maar de dingen die we nog niet mogen ook nog niet doen. Dan kunnen we er van profiteren. Maar dat vinden we blijkbaar heel moeilijk."

Bekijk het gesprek met Reint Jan Renes in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Psycholoog <em>Reint Jan Renes</em> bij <em>Op1</em>: &quot;Mensen willen geen <em>schijnveiligheid</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 24 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 mei terugkijken. De laatste dagen lijkt er een positieve trend gaande in ons land, dat wordt ondersteund door de versoepelingen van het kabinet. Hierdoor wordt het ook steeds drukker op straat. Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1 Vanavond in Op1: Marga Bult, topgolfer Joost Luiten en meer Bekijk deze video » Psycholoog Reint Jan Renes bij Op1: "Mensen willen geen schijnveiligheid" Bekijk deze video » Op1: Marga Bult vertelt aangrijpende verhalen van corona-afdeling in zorghotel Bekijk deze video » Bij Op1 duidt Reint Jan Renes dit probleem: "Wat nu zo fijn zou zijn: Als de mensen zich lekker aan de huidige regels gaan houden, maar de dingen die we nog niet mogen ook nog niet doen. Dan kunnen we er van profiteren. Maar dat vinden we blijkbaar heel moeilijk." Bekijk het gesprek met Reint Jan Renes in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Psycholoog Reint Jan Renes bij Op1: "Mensen willen geen schijnveiligheid"

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Psycholoog Reint Jan Renes bij Op1: "Mensen willen geen schijnveiligheid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV