Zien: Lenny Kuhr organiseert benefietconcert voor jonge SMA-patiënt Jayme

Zien: Lenny Kuhr organiseert benefietconcert voor jonge SMA-patiënt Jayme

Zien: <em>Lenny Kuhr</em> organiseert benefietconcert voor jonge SMA-patiënt <em>Jayme</em> Zangeres Lenny Kuhr, die in 1969 het Eurovisie Songfestival won met haar lied 'De Troubadour', wil graag bijdragen aan de inzamelingsactie voor de 1-jarige Jayme. Het kleine kereltje lijdt aan de ernstige spierziekte SMA, en alleen een medicijn met een prijs van 1,9 miljoen euro kan hem helpen. Kuhr geeft een speciaal huiskamerconcert, dat online gestreamd wordt, en waarbij mensen geld kunnen doneren. Bekijk het gesprek met Lenny Kuhr in Shownieuws hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? Lenny Kuhr zingt haar nieuwe lied 'Terug op mijn Blote Voeten' Bekijk deze video » Beste Zangers Songfestival: Lenny Kuhr zingt 'Birds' van Anouk Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zangeres Lenny Kuhr, die in 1969 het Eurovisie Songfestival won met haar lied 'De Troubadour', wil graag bijdragen aan de inzamelingsactie voor de 1-jarige Jayme. Het kleine kereltje lijdt aan de ernstige spierziekte SMA, en alleen een medicijn met een prijs van 1,9 miljoen euro kan hem helpen. Kuhr geeft een speciaal huiskamerconcert, dat online gestreamd wordt, en waarbij mensen geld kunnen doneren.

Bekijk het gesprek met Lenny Kuhr in Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lenny Kuhr organiseert benefietconcert voor jonge SMA-patiënt Jayme of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV